Omgeving2022-11-20T10:56:41+01:00

Impressies

Bezienswaardigheden

Kasteel en gebied  “de Merode”

Abdij van Tongerlo

Wie er te voet of per fiets op uittrekt,  ontdekt adembenemende landschappen. Het kasteel ‘De Merode’ en het gemeentehuis van Westerlo is een aanrader.

Meer info kan je vinden op www.demerodeonline.be

De abdij van Tongerlo is één van de top-bezienswaardigheden in Westerlo.

Via de abdijenroute kan men ook nog andere beroemde abdijen zoals die van Averbode bezichtigen. De oudste en best bewaarde replica van het meesterwerk het “Laatste avondmaal” van Leonardo Da Vinci is in een speciale bezoekruimte te bezichtigen.

Voetbalstadion KVC Westerlo

Musea & Cultuur

Het voetbalstadion van KVC westerlo “het kuipje” ligt op loopafstand van onze B&B Carpe Diem, zodat je een perfecte ,sfeervolle voetbalavond kan combineren met een verkwikkende nachtrust .

Sport en ontspanning

Paardrijden in de kempen

Het SPORTA complex waar vele sporttornooien plaatsvinden en een ganse waaier aan outdoor en indoorsportfaciliteiten wordt aangeboden, bevindt zich slechts op 2 kilometer.
Ook het bekende familie-pretpark ”Bobbejaanland” kan je gemakkelijk en snel van de uitvalsbasis “Carpe Diem” bereiken (+- 10 km).
Andere sport & ontspannings mogelijkheden:
Sport & Bowlingcomplex
Kinderspeeltuin Flipperland

Zin in een trektocht te paard? Ook dit kan…


Paardrijden in de natuur met begeleiding
www.depoedertoren.be

Saunamogelijkheden in de buurt

“Geef en Beleef de Merode”

B&B Carpe Diem is verliefd op de Merode! Wil jij ook vlinders in je buik krijgen? Doe samen met ons mee aan #GeefenBeleefdeMerode. Zo gaan we samen voor het beheer, het behoud en de vergroting van de vlinderpopulatie in de Merode. En verzekeren we de toekomst van het gebied.

Wij zamelen vrije giften in via ons vlinderhuisje en verkopen vlinderkruid.

Ga naar de bovenkant