prinsheerlijk comfort

Wij bieden een gezellige en luxueuze gastenkamer aan in onze gerenoveerde woning in Westerlo, “de parel der Kempen”.
Deze bed and breakfast ligt aan de rand van het natuurdomein “het Riet” .

De gastenkamer beschikt over een privé zithoek waar u ook vrij gebruik kan maken van de minikeuken met koelkast en koffiezetapparaat.
Slaapcomfort wordt verzekerd in het  dubbel bed van Auping-makelij en een enkel extra bed in uitklapbare inbouwkast.

U beschikt  over een privé badkamer met douche en toilet. Verder kan je  TV kijken op onze flatscreen LCD en je beschikt natuurlijk over gratis ultrasnel internet via WIFI .

Het ontbijt wordt geserveerd op de mezzanine met zicht op de meanders van de “Nete”. Bij mooi weer wordt het copieuse ochtendmaal in de ruime tuin opgediend.

In de tuin kunnen de sportievelingen een spelletje pingpong spelen op de professionele weersbestendige tafeltennistafel. Tijdens de zwoele zomeravonden kunnen de gasten gebruik maken van de professionele gasbarbecue.

Foto’s

Onze locatie

Ons adres: Kaaibeeksedijk 6, 2260 Westerlo

telefoon : +32 (0)14 541439

Mobiel : +32 (0)473484867

email : gastenkamercarpediem@telenet.be (activeer mail logo onderaan de pagina)

BTW : BE0897.012.151

Professionele zakenverblijven

Zowel voor de zakenman als voor werknemers van lokale bedrijven, biedt gastenkamer Carpe Diem de perfecte mix tussen huiselijkheid en privé comfort.

De ganse bovenverdieping, bestaande uit zithoek, ontbijtruimte, minikeuken, slaapkamer + privé badkamer alsook een schrijfbureau + printer staat ter uwer beschikking.

Een beveiligde wifi hotspot verzekert uw verbinding met de buitenwereld .

De wagen kan u parkeren vlak voor de deur op privé-parking zodat uw waardevolle spullen steeds binnen handbereik zijn. Wij garanderen evenens een perfecte nachtrust omdat Carpe Diem is gelegen in een doodlopende straat.